Sustainable design china summit 2024: vad du behöver veta

Sustainable Design China Summit 2024 speaker list

Sustainable Design China Summit 2024 kommer att hållas i Shanghai från 19 till 21 juni. Eventet syftar till att utforska vägen till en cirkulär framtid med internationellt erkända designers och tankeledare.

Över 60 talare kommer att delta och diskutera sex progressiva teman relaterade till hållbar design. Bland dessa talare finns framstående namn som Carlo Ratti och Juliet Kinsman.

Eventet, som hålls i samarbete med Design Shanghai, strävar efter att hitta nya möjligheter och sprida kreativa idéer och lösningar för en mer hållbar framtid.

Zhuo Tan, Event Director för Design Shanghai, säger till World Architecture, ”Efter att ha varit värd för två framgångsrika upplagor av Sustainable Design China Summit, har vi sett vår plattform gynna den hållbara designindustrin avsevärt, genom att koppla många företag till verkliga projekt. Hållbarhet är avgörande, men många företag har kämpat för att hitta rätt lösningar.”

Orianna Fielding, Chief Sustainability Adviser och Content Director för Sustainable Design Summits China, påpekar i en intervju med World Architecture, ”Bra design måste nu ta hänsyn till miljöpåverkan; Arkitekter, fastighetsutvecklare och stadsplanerare är utgångspunkten för urbana och landsbygdsutvecklingar. Därför har de ett ansvar att etablera och integrera positiva miljömässiga, sociala och cirkulära strategier i stadsutvecklingspolicyer och byggnadsdesign.”

Eventet förväntas inspirera och skapa en ny våg av hållbar utveckling inom designvärlden.

Hållbar design Kina toppmöte 2024: viktiga höjdpunkter

Sustainable Design China Summit 2024—ett nav för innovation och hållbarhet. Eventet hålls i Shanghai från 19 till 21 juni och samlar världsledande designers och tankeledare.

  • Datum: 19-21 juni 2024
  • Plats: Shanghai, Kina
  • Talare: Över 60, inklusive Carlo Ratti och Juliet Kinsman
  • Teman: Sex progressiva teman inom hållbar design
  • Samarbete: Med Design Shanghai
  • Mål: Utforska vägen till en cirkulär framtid, sprida kreativa idéer och lösningar

Eventet förväntas inspirera och skapa en ny våg av hållbar utveckling inom designvärlden—ett måste för alla som är engagerade i framtidens hållbara design.