SmarterHomes lanserar ny kampanj för hållbarhet

Jitender Thirwani COO SmarterHomes biography
Källa: Thehansindia

SmarterHomes har lanserat kampanjen ”Summer of Sustainability 2024 – Water Wise Communities” för att främja vattenbesparing.

Kampanjen syftar till att skapa en kultur av ansvarsfull vattenanvändning och ge bostadssamhällen möjlighet att kontrollera sin konsumtion.

SmarterHomes kommer att belöna samhällen som visar betydande minskningar i vattenförbrukning under sommarmånaderna.

En serie webbseminarier kommer att hållas för att utbilda om vattenmätningens roll i vattenbesparing.

Interaktiva utmaningar och aktiviteter kommer att genomföras för att öka medvetenheten och inspirera till meningsfulla åtgärder.

”Vattenkloka samhällen är mer än bara en kampanj; det är en uppmaning till bostadssamhällen att enas i kampen mot vattenbrist. Tillsammans, låt oss omfamna hållbara metoder, utnyttja tekniken för positiv förändring och bana väg för en framtid där vatten värderas och bevaras för kommande generationer,” säger Jitender Thirwani, COO, SmarterHomes, till The Hans India.

Jitender Thirwani: Ledare för hållbar innovation

Jitender Thirwani, en visionär inom hållbar teknik och nuvarande COO för SmarterHomes, har varit en drivkraft bakom företagets initiativ för vattenbesparing. Med en bakgrund inom både teknik och affärsutveckling, har Thirwani spelat en nyckelroll i att forma framtidens smarta hem.

  • Position: COO, SmarterHomes
  • Fokusområde: Hållbarhet och vattenbesparing
  • Utbildning: Ingenjörsexamen och MBA
  • Tidigare erfarenhet: Över 15 år inom teknologi och hållbar utveckling

Thirwanis engagemang för att skapa vattenkloka samhällen genom innovativa lösningar och utbildningsinitiativ har satt en ny standard för hållbarhet i bostadssektorn.