Lombard Odier och Mizuho i nytt samarbete inom hållbarhet

Lombard Odier Mizuho Financial Group sustainability partnership 2024

Lombard Odier och Mizuho Financial Group har ingått ett samförståndsavtal för att samarbeta inom hållbarhetsrelaterade områden.

Avtalet bygger på en privat bankstrategisk allians som ingicks 2023.

Mizuho kommer att få tillgång till Lombard Odiers hållbarhetsstrategier och kunna anpassa sina hållbara investeringserbjudanden till internationella standarder. ”’Mizuho kommer att få tillgång till Lombard Odiers hållbarhetsstrategier med skräddarsydda lösningar för kunder'” säger redaktionen till Wealth Briefing Asia.

Lombard Odier kommer att fungera som strategisk rådgivare och konsultpartner till Mizuho. ”’Med hållbarhet och ESG-investeringar fortfarande populära – trots motgångar – har de finansiella grupperna undertecknat ett samförståndsavtal för att samarbeta inom detta område'” meddelar redaktionen till Wealth Briefing Asia.

Lombard Odier kommer att använda Mizuhos nätverk och kunskap för att samla insikter om hållbarhet på den japanska marknaden.

Lombard Odier och Mizuho: Hållbarhetssamarbete 2024

Lombard Odier och Mizuho Financial Group har nyligen ingått ett samförståndsavtal för att stärka sitt samarbete inom hållbarhetsrelaterade områden. Detta partnerskap bygger vidare på deras strategiska allians från 2023.

  • Syfte: Förbättra hållbara investeringserbjudanden och anpassa dem till internationella standarder.
  • Roller:
  • Lombard Odier: Strategisk rådgivare och konsultpartner.
  • Mizuho: Tillgång till Lombard Odiers hållbarhetsstrategier.
  • Marknadsfokus: Japanska marknaden, med hjälp av Mizuhos nätverk och kunskap.
  • Populära områden: Hållbarhet och ESG-investeringar.

Detta samarbete markerar ett viktigt steg i att främja hållbara finansiella lösningar globalt, och förväntas ha en betydande inverkan på båda företagens framtida strategier.