IWVGA planerar verkstad om grundvattenhållbarhet

IWVGA Verkstad: Vilket Bränsle Påverkar Växthuseffekten Minst?
Källa: Ridgecrestca

Indian Wells Valley Groundwater Authority (IWVGA) kommer att hålla en verkstad den 12 juni för att diskutera uppdateringar av sin Grundvattenhållbarhetsplan (GSP). Verkstaden är en del av IWVGA:s ordinarie styrelsemöte.

IWVGA uppmuntrar samhället att delta i verkstaden och lära sig om IWVGA:s aktiviteter för hållbarhet av grundvatten, enligt IWVGA i en intervju med Ridgecrestca.com.

Verkstaden erbjuder en plattform för grundvattenpumpar, samhällsmedlemmar och andra intresserade att presentera nya data och projektförslag. Enligt IWVGA bjuder de in intresserade parter att lämna in nya data om grundvattenförhållanden samt idéer och rekommendationer för projekt.

IWVGA förbereder en Periodisk Utvärdering av sin GSP, som godkändes av Department of Water Resources 2021. Denna utvärdering är en viktig del av deras arbete för att säkerställa långsiktig hållbarhet av grundvattenresurser.

IWVGA är en gemensam myndighet som består av Inyo, Kern och San Bernardino län, samt staden Ridgecrest och Indian Wells Valley Water District.

IWVGA:s grundvattenhållbarhetsplan: uppdateringar och verkstad

Indian Wells Valley Groundwater Authority (IWVGA) förbereder viktiga uppdateringar av sin Grundvattenhållbarhetsplan (GSP). Verkstaden den 12 juni är en central del av denna process.

  • Datum för verkstad: 12 juni 2024
  • Syfte: Diskutera uppdateringar av GSP
  • Deltagare: Grundvattenpumpar, samhällsmedlemmar, intresserade parter
  • Nyckelaktiviteter: Presentation av nya data, projektförslag, idéer och rekommendationer

IWVGA:s arbete är avgörande för att säkerställa långsiktig hållbarhet av grundvattenresurser—en gemensam ansträngning av Inyo, Kern och San Bernardino län, staden Ridgecrest och Indian Wells Valley Water District.