HH Global lanserar globalt hållbarhetsinitiativ för Earth Day 2024

HH Global Earth Day 2024 sustainability initiative details
Källa: Prnewswire

HH Global lanserade ett globalt hållbarhetsinitiativ för att stödja Earth Day 2024. Initiativet inkluderade donationer till miljöprojekt genom Pinwheel-plattformen.

Varje anställd fick $10 att donera till ett av fyra utvalda projekt i deras region. Totalt stödde 4,500 anställda 12 projekt världen över.

Initiativet främjade kollektiva åtgärder och personlig engagemang i hållbarhet. ”’Att vara en del av Earth Day-initiativet öppnade mina ögon för den djupa påverkan små handlingar kan ha på större miljömål. Att veta att initiativet stöder projekt som stämmer överens med mina egna värderingar, som skydd av sköldpaddor, kändes verkligen meningsfullt. Det handlar inte bara om ord; det handlar om verkliga handlingar som tillsammans gör skillnad,'” säger Jamie Mishich, Sales Enablement Specialist – NAM, till PR Newswire.

”’Earth Day-initiativet fick mig att tänka på de åtgärder jag personligen kan vidta. Jag har nyligen volontärarbetat på mitt lokala naturreservat för att stödja plast-/skräpuppsamling och trädplantering. Sedan jag började på HH Global för fyra år sedan har det varit tydligt att hållbarhet är kärnan i allt vi gör. Earth Day-initiativet har lyft detta till nästa nivå, inte bara med ekonomiskt stöd, utan även i form av utbildning och medvetenhet,'” förklarar Darren Jackson, Strategic Change + Transformation Director – EMEA, i en intervju med PR Newswire.

Enligt PR Newswire visade initiativet kraften i kollektiva åtgärder och personlig engagemang i hållbarhet.

HH Global Earth Day 2024-initiativ

HH Global har lanserat ett globalt hållbarhetsinitiativ för att stödja Earth Day 2024. Genom detta initiativ har företaget visat sitt engagemang för miljön och hållbarhetsfrågor.

  • Donationer: Varje anställd fick $10 att donera till miljöprojekt.
  • Antal anställda: 4,500 anställda deltog.
  • Projekt: Totalt 12 projekt världen över stöddes.
  • Plattform: Pinwheel-plattformen användes för donationer.
  • Syfte: Främja kollektiva åtgärder och personlig engagemang i hållbarhet.

Initiativet har inte bara fokuserat på ekonomiskt stöd utan även på att öka medvetenheten och utbildningen kring hållbarhetsfrågor.