Cotton Club får prestigefylld certifiering för hållbarhet

Cotton Club (BD) Ltd LEED GOLD certification US Green Building Council 2024

Cotton Club (BD) Ltd och Cotton Clout (BD) Ltd har tilldelats LEED GOLD-certifiering av US Green Building Council (USGBC). Certifieringen baseras på företagets prestationer inom avfallshantering, energi, vatten och transformationsprestanda.

Cotton Club (BD) Ltd startade sin produktion 2006 och har en vertikalt integrerad tillverkningsprocess. Företaget har investerat i toppmodern maskineri för att möta textilindustrins utmaningar. Enligt USGBC har företaget ”investerat mycket för att sätta upp toppmodern maskineri för att möta utmaningarna i textilvärlden.”

Cotton Club har tre ytterligare produktionsenheter som tillverkar underkläder och stickade produkter för kvinnor, män och barn. Enligt USGBC har företaget ”med hjälp av sant ledarskap en grupp skickliga, dedikerade och hårt arbetande anställda.”

Cotton Club (BD) Ltd:s LEED GOLD-certifiering

Cotton Club (BD) Ltd och Cotton Clout (BD) Ltd har tilldelats den prestigefyllda LEED GOLD-certifieringen av US Green Building Council (USGBC) för deras hållbarhetsinsatser.

  • Certifiering: LEED GOLD, 2024
  • Grundat: 2006
  • Hållbarhetsområden: Avfallshantering, energi, vatten och transformationsprestanda
  • Produktionsenheter: Tre, specialiserade på underkläder och stickade produkter
  • Anställda: Skickliga och dedikerade team

Med toppmodern maskineri och en vertikalt integrerad tillverkningsprocess, fortsätter Cotton Club att leda vägen inom hållbar textilproduktion.