Boulder County anlitar arkitektfirma för hållbarhetsverktygslåda

Superbloom architecture firm Denver projects
Källa: Dailycamera

Boulder County har anlitat det Denver-baserade arkitektföretaget Superbloom för att skapa en verktygslåda för naturfokuserad stadsplanering.

Verktygslådan kommer att innehålla strategier för att mildra klimatförändringsdrivna naturkatastrofer som bränder och översvämningar.

Kontraktet med Superbloom är värt $50,000.

Verktygslådan kommer att vara tillgänglig för allmänheten i höst.

Superbloom intervjuar lokala ledare och experter för att fastställa nästa steg.

”Det kommer att vara en plan för alla de olika urbana landskapsstrategier som Boulder County och dess lokala regeringar kan ta,” säger Dede Croissant, som leder County’s Nature-based climate solutions team vid Office of Sustainability, Climate Action, and Resilience, till Daily Camera.

”Vi är bekanta med den uttömmande listan av naturbaserade lösningar som finns … de har bett oss fokusera på saker som verkligen är specifika för Boulder County,” säger Stacy Passmore, medgrundare av Superbloom, till Daily Camera.

Superbloom: Arkitektfirma i fokus

Superbloom, en framstående arkitektfirma baserad i Denver, har gjort sig ett namn genom att integrera hållbarhet och naturbaserade lösningar i sina projekt. Med en stark bakgrund inom stadsplanering och klimatåtgärder, har de nu tagit sig an ett nytt uppdrag i Boulder County.

  • Grundat: 2018
  • Specialisering: Naturfokuserad stadsplanering och hållbarhetsstrategier
  • Kända projekt:
  • Denver Green Roof Initiative
  • Boulder County Climate Resilience Plan
  • Sustainable Urban Gardens Project
  • Nyligen tilldelat kontrakt: $50,000 för att utveckla en hållbarhetsverktygslåda för Boulder County

Superbloom fortsätter att intervjua lokala ledare och experter för att skräddarsy lösningar som möter Boulder Countys specifika behov. Deras arbete förväntas bli en viktig del av regionens strategi för att hantera klimatförändringar.