Boss Design lanserar nya möbelkollektioner i USA

Boss Design Remi chair Bio-Pur foam environmental impact 2024
Källa: Prnewswire

Boss Design har lanserat tre nya möbelkollektioner i USA: Remi, Frida och Mews.

Remi-stolen är tillverkad med Bio-Pur®-skum som har 75% lägre koldioxidavtryck än traditionellt PU-skum. Enligt Mark Barrell, Design Director på Boss Design, ”Remi representerar en vändpunkt inom möbeltillverkning. Genom att vara pionjärer i användningen av Bio-Pur® har vi kunnat skapa en produkt som är bättre för planeten och ger våra kunder möjlighet att drastiskt minska sitt koldioxidavtryck när de specificerar en plan. Detta kommer utan kompromisser när det gäller kvalitet eller komfort, och vi hoppas att tillverkare runt om i världen kommer att omfamna material som Bio-Pur®. Det kommer att vara till nytta för alla” (PR Newswire).

Frida är en fokus-pod som erbjuder visuell och akustisk avskildhet för arbete eller avkoppling. Denna produkt är designad för att skapa en bekväm och avskild arbetsmiljö.

Mews är ett arbetsplats-podsystem med åtta anpassningsbara enheter för olika arbetsbehov. Systemet är flexibelt och kan anpassas för att möta specifika krav på arbetsplatsen.

Dan Chong, President för Boss Design i Nordamerika, säger till PR Newswire: ”Vad som exciterar mig är potentialen som Remi, Frida och Mews kommer att ha över hela USA och Kanada när organisationer omvandlar sina arbetsmiljöer till platser som är tillgängliga men ändå smidiga – miljöer som ser och känns bekväma, tilltalande och välkomnande. Betoningen ligger på att skapa platser som är bättre att vara i – kort sagt, destinationsplatser.”

Boss Design betonar hållbarhet och användarupplevelse i sina nya produkter.

Boss Design: Nya möbelkollektioner 2024

Boss Design har introducerat tre innovativa möbelkollektioner i USA: Remi, Frida och Mews. Dessa kollektioner betonar hållbarhet och användarupplevelse.

  • Remi-stolen: Tillverkad med Bio-Pur®-skum – 75% lägre koldioxidavtryck än traditionellt PU-skum. En milstolpe inom miljövänlig möbeltillverkning.

  • Frida: En fokus-pod som erbjuder både visuell och akustisk avskildhet. Perfekt för arbete eller avkoppling i en bekväm och avskild miljö.

  • Mews: Ett flexibelt arbetsplats-podsystem med åtta anpassningsbara enheter. Designat för att möta specifika arbetsplatskrav.

Dan Chong, President för Boss Design i Nordamerika, betonar att dessa produkter kommer att omvandla arbetsmiljöer i USA och Kanada till platser som är både tillgängliga och inbjudande.