AGI Denim lanserar ny kreativ tjänst för hållbarhet och innovation

AGI Denim The Agency creative service launch 2024

Artistic Garment Industries (AGI) Denim, med över tre decenniers erfarenhet inom denimindustrin, har lanserat The Agency, en intern kreativ tjänst. Företaget är vertikalt integrerat och hanterar hela produktionsprocessen.

AGI Denim fokuserar också på hållbarhet och har samarbetat med Green Story för att kvantifiera och kommunicera sin miljöprestanda. Dessutom har de startat ett regenerativt bomullsprojekt i samarbete med REEDS för att främja hållbara jordbruksmetoder.

”’Oavsett om du är ett varumärke som vill introducera en ny linje, rikta dig till en ny kund eller berätta en ny historia, vill vi stödja dig på alla sätt du behöver; från marknadsinformation till fiber- och färgteknologi, passform- och hållbar tvättutveckling samt varumärkes- och marknadsföringsmaterial. Det är verkligen vad The Agency handlar om,'” säger Lizzie Kroeze, direktör för produktutveckling och marknadsföring för EU och Storbritannien på AGI Denim, till Rivet.

”’Slutligen strävar vi efter att stödja våra varumärkespartners på alla sätt vi kan för att möta deras kommersiella behov, få deras produkter till marknaden och uppfylla nya regleringskrav,'” tillägger Kroeze i en intervju med Sourcing Journal.

Det regenerativa bomullsprojektet omfattar 1,300 deltagande gårdar i Sindh, Pakistan, och den regenerativa bomullen är certifierad av Regenagri.

AGI Denim: Lansering av The Agency

AGI Denim, med över 30 års erfarenhet inom denimindustrin, introducerar sin nya kreativa tjänst—The Agency. Ett steg mot innovation och hållbarhet.

  • Lanseringsår: 2024
  • Fokusområden:
  • Marknadsinformation
  • Fiber- och färgteknologi
  • Hållbar tvättutveckling
  • Varumärkes- och marknadsföringsmaterial
  • Hållbarhetsinitiativ: Samarbeten med Green Story och REEDS
  • Regenerativt bomullsprojekt: 1,300 gårdar i Sindh, Pakistan

Med The Agency strävar AGI Denim efter att stödja varumärken i att möta kommersiella behov och nya regleringskrav, samtidigt som de främjar hållbara jordbruksmetoder.